FACE twi 

 

titulo llar

La llar PAS a PAS, ofereix l’oportunitat de compartir pis amb altres persones amb discapacitat i estudiants universitaris per compartir experiències enriquidores i gaudir d’un espai personal i autònom fora de la llar familiar.

Aquest programa està destinat a joves amb discapacitat psíquica, de 20 a 35 anys, que estiguin treballant i/o puguin tenir solvència econòmica, amb cert nivell d’autonomia personal i social, que vulguin compartir experiències enriquidores amb joves d’edats similars.


OBJECTIUS DEL PROGRAMA

L’Objectiu principal de la LLAR PAS A PAS és promoure l’autonomia de les persones amb discapacitat a nivell personal, social i familiar amb els recursos i suports necessaris mitjançant la convivència entre iguals i altres joves (sense discapacitat).

El projecte comporta la residència de les persones amb discapacitat de dilluns a dissabte, amb la mútua col·laboració dels residents i la supervisió i suport de professionals d’APADIS.


llar01METODOLOGIA

L’habitatge representa per a la persona amb discapacitat intel·lectual, igual que per qualsevol altra, un aspecte fonamental de la seva vida. Per tant, ha de poder escollir i les entitats i els serveis, han de buscar els recursos necessaris per a poder oferir-li a la persona, allò que necessita per a dur una vida de qualitat.


Per tal que això sigui possible, les línies metodològiques que cerca aquest servei, van centrades a potenciar les habilitats d’autogovern i autodeterminació personals.

  

ACTIVITATS

  • Atenció sistèmica, per part dels diferents professionals del centre.
  • Seguiment individualitzat dels residents.
  • Reunions grupals.
  • Atenció a famílies.

   

PROFESSIONALS

L’equip de la Llar Pas a Pas, està format per un equip multidisciplinar de professionals de diferents àmbits, per tal de poder oferir una atenció sistèmica i realitzar un seguiment individualitzat, a cada un dels membres de la Llar Pas a Pas.

  
CONTACTE, PER A MÉS INFORMACIÓ

Mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Persona de referència: Imma Navarro

Horari d’atenció: Dimecres tarda de 17h a 20.30 h.

Telèfon: 93.840.32.85


Hem dic Albert, tinc 32 anys i ja fa uns quants que visc a la llar amb altres companys.
He après moltes coses que abans no feia a casa! Ara poso rentadores, vaig a comprar, endreço la llar...
El que més m’ha agradat, ha estat superar-me a mi mateix i demostrarme a mi i a la meva família que soc capaç de fer moltes coses i viure amb altres companys com els meus cosins.

Albert