FACE twi 

 

titulo formacio

El programa PLUS-MOTIVA possibilita la formació pre-laboral i la recuperació i potenciació d’habilitats bàsiques que afavoreixin una millor integració social i laboral.

Està destinat a persones en edat laboral, en situació d’ atur i amb discapacitat psíquica i/o física o malaltia mental associada, intervenint en tres àmbits: els propis usuaris, les famílies i les empreses.OBJECTIUS DEL PROGRAMA DE FORMACIÓ PLUSMOTIVA


formacio01L’objectiu general d’aquest projecte, és donar resposta a les persones amb discapacitat a través d’una formació educativa complementària que potenciï les seves habilitats, per tal d’afavorir la seva inclusió social i laboral, en igualtat de drets i oportunitats.
METODOLOGIA


Aquesta activitat contempla una formació sistèmica amb temàtiques i objectius de gran interès per aquells joves que volen formar-se, ampliar coneixements i millorar aspectes d’habilitats socials i personals. Es fa ús d’una metodologia de treball adaptada segons la temàtica i les particularitats dels usuaris.

Per una banda, s’identifica i s’avalua de forma individualitzada i sistèmica les necessitats de la persona, tenint en compte les seves preferències i el seu potencial personal.

D’altra banda, es realitzen les adaptacions curriculars necessàries que permetin proporcionar una formació adequada, oferint aprenentatges i recursos de forma significativa i contextualitzada.


ACTIVITATS

 • formacio02Formació integral (activitats orientades a potenciar les capacitats intel·lectuals, les habilitats socials i el creixement personal).
 • Seguiment psicològic individual i grupal
 • Atenció familiar i sistèmica.
 • Visites realitzades a empreses col·laboradores: Alpla Ibèrica, Danone, etc.
 • formacio03Sortides i activitats esportives de Vela adaptada, de Hípica piscina...en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i el Patronat d’Esports de Les Franqueses del Vallès.

 • PROFESSIONALS

  L’equip del programa de Formació Plusmotiva, està format per professionals de l’àmbit de l’educació, la psicologia i el dret, per a poder oferir una atenció sistèmica tant als usuaris i als seus familiars, com a les empreses col·laboradores del projecte.

   

     

  CONTACTE, PER A MÉS INFORMACIÓ

  Mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   i Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

  Persona de referència: Vanessa Flores i Martí Hidalgo

  formacio04Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 9h a 15h (cal concertar una visita).

  Telèfon: 93.840.32.85
  EXPERIÈNCIES


  “Aquest curs et permet trobar un lloc de feina, et dona oportunitats" formacio05

  Vanesa

  "És un entorn ideal per a poder formar-te.

  Et pots concentrar, parlar tranquil·lament i disposes de professionals que et donen suport”.

  Jose Antonio

  "Amb aquesta formació he tingut la oportunitat de poder fer unes pràctiques".

  "M’he pogut sentir feliç, molt orgullós de mi mateix i veure que sóc capaç de fer moltes coses”.

  Marcos

  Amb la col·laboració de:

      

   Logo-Gene

  bg FSEuropeo v

   Projecte subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de cofinançament per part de l'FSE