FACE twi 

header img7

 

Els padrins de l’entitat

padrins climent gine Climent Giné és Doctor en Psicologia i Investigador Principal del grup Discapacitat i Qualitat de vida: Aspectes educatius.
padrins jose mari bakero José Mari Bakero, va ser un futbolista professional que va jugar els majors anys d'èxits com a capità del Dream Team del FC Barcelona.
padrins toni jimenez Toni Jiménez, ex-porter català de futbol. Va jugar la major part de la seva carrera al RCD Espanyol i a l’Atlètic.
padrins andrei xepkin Andrei Xepkin,exjugador d’Handbol de gran prestigi que ha tingut una llarga trajectòria professional.
padrins nina agusti Nina Agustí és cantant i reconeguda actriu amb una llarga trajectòria professional.
padrins miqui puig Miqui Puig, cantant, compositor i una trajectòria en l’àmbit televisiu i musical.
padrins pep sala Pep Sala és un cantautor català i un els compositors més influent del panorama musical català.
padrins monica terribes Mònica Terribes,reconeguda una periodista catalana ex-directora de TV3.
padrins david barrufet David Barrufet,ex jugador d'handbol del Futbol Club Barcelona.

titulo fundacio apadis

fes te soci

Gracies a la seva col·laboració, la Fundació pot continuar treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica i física associada, de la Fundació i Associació APADIS.

Necessitem la col·laboració de tots! Més que mai, incrementem la responsabilitat social per oferir una oportunitat a les persones amb discapacitat i els seus familiars per la seva integració social i laboral.

Moltes gràcies!

   

DADES PERSONALS

...

 donacio

Envia aquest formulari, degudament complimentat, si ho prefereixes truca al 93 840 32 85. I ens posarem en contacte el mes aviat possible!

Fundació Registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya; NIF G63808760
En compliment de lo establert en Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació del present formulari, les seves dades personals restaran incorporades i seran tractades al nostre fitxer general
L’usuari permet expressament que les dades facilitades en aquest formulari, puguin ser utilitzades per la fundació privada APADIS, amb la finalitat de poder prestar y oferir serveis.
Qualsevol altre us o comunicació de dades a tercers serà comunicat prèviament a l’usuari i requerirà consentiment exprés del mateix..
L’usuari te dret a obtenir informació de les seves dades i a sol·licitar la seva rectificació, oposició mitjançant qualsevol medi que permeti acreditar l’enviament i recepció de la seva sol·licitud.
La sol·licitud, acreditant la seva personalitat per mitja de fotocopia de NIF/DNI, haurà de dirigir-se a Fundació privada APADIS com responsable del fitxer, a la següent direcció c/Rosselló 37, Les Franqueses del Vallès, indicant la referència “Protecció de Dades”.